Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 28310 29023
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει απαραίτητα να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρίας μας.

Επιστροφές ή αλλαγές δεν γίνονται δεκτές αυστηρά για λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@hatzakis.gr ή τηλεφωνικά στο 28310-29023 προκειμένου να ενημερωθούμε για τους λόγους επιστροφής του προϊόντος και για να σας υποδείξουμε τη διαδικασία επιστροφής, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς, δεδομένου ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, δηλαδή να διατηρείται η συσκευασία του άθικτη και να βρίσκεται στην ακριβώς ίδια κατάσταση που σας απεστάλη από εμάς. Στην περίπτωση που το προϊόν χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί η συσκευασία του, δεν είναι δυνατή η αποδοχή της επιστροφής του από εμάς.

Στην περίπτωση που δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας για την ενημέρωσή μας σχετικά με την επιστροφή προϊόντος, δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατή η αποδοχή της αποστολής σας. Οι επιστροφές θα πρέπει να πραγματοποιούνται με εταιρία ταχυμεταφορών και τα έξοδα αποστολής- επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα, δηλαδή εσάς.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.